sábado, 27 de noviembre de 2010

7è Tuning Ice Weekend









Els propers 27 i 28 de novembre, dins l'àrea del Polígon Industrial La Devesa, es desenvoluparan les activitats principals de 7è Tuning Ice Weekend. Un complet programa d'activitats ompliran les dos jornades de la trobada, que comptarà amb múltiples exhibicions i concursos, i es preveu repartir més d'un centenar de trofeus.
Les activitats s'iniciaran la tarda de dissabte, 27 de novembre. Entre les 17 h. i les 21 h. hi haurà la recepció de vehicles tuning a la zona del polígon. A les 20 h. s'efectuarà el concurs de neons. Cap a tres quarts de deu de la nit, començarà una rua de neons pels carrers de Flix. A dos quarts d'onze de la nit es farà el sopar tuner. I cap a dos quarts d'una de la matinada a Disco Springflix començarà la festa nocturna, durant la qual es lliuraran diversos obsequis i regals.
La jornada de diumenge, dia 28, s'iniciarà a les 10 h., amb la recepció de vehicles tuning (fins a les 14 h.). D'11 h. a 13 h. hi haurà els campionats SPL i d'Scalextric. A les 11 h. es faran mostra de grafittis i exposició de dibuixos tuning. A dos quarts de dotze del migdia, llançament de llanta, i a dos quarts d'una, proves d'escapament. Entre les 13 h. i 15.30 h. hi haurà un temps per dinar. A dos quarts de quatre de la tarda, es farà la prova de clubs, i a les 16 h., el campionat de gladiadors. A tres quarts de cinc de la tarda, cremada de rodes. A les 17 h. es realitzarà un sorteig de regals. A un quart de sis de la tarda, es farà el concurs del noi i la noia tuning, i a dos quarts de sis, el lliurament de trofeus de totes les proves.
L'acte ha estat organitzat per MCM Tuning Club, amb el suport de l'Ajuntament de Flix, i la col·laboració de diversos centres comercials i tallers de la població.

No hay comentarios:

Publicar un comentario