Avui us proposo unes postres d’aquelles que m’agraden a mi: porten poca feina, són fàcils de preparar i tenen un resultat excel·lent. És d’aquelles receptes que val la pena tenir ben guardades, ja que ens permeten preparar unes postres delicioses en un moment. El resultat és un pastís d’una textura suau i molt flonjo, amb un gust de iogurt i llimona molt refrescant. Té l’èxit assegurat!
La recepta la vaig llegir al magnífic blog de l’Alícia. He modificat el gust de la gelatina, i ella ja havia modificat la recepta original. M’encanta això d’Internet, el traspàs de receptes és constant i permet que cadascú expliqui la seva petita adaptació. Tot i que la versió original del pastís, amb formatge enlloc de iogurt, també ha de quedar molt bo!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
• 500ml d’aigua
• 1 sobre de gelatina de llimona
• 3 iogurts grecs
• 280g de llet condensada
• Caramel líquid
• 1 sobre de gelatina de llimona
• 3 iogurts grecs
• 280g de llet condensada
• Caramel líquid
Preparació:
Escalfar 250ml d’aigua. Afegir la gelatina i remenar fins que es disolgui bé. Afegir els altres 250ml d’aigua i remenar.
Incorporar els iogurts, la llet condensada i barrejar fins que quedi homogeni.
Abocar la mescla dins un motlle caramel·litzat i reservar a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
Desemmotllar, decorar i servir fresquet de nevera.
Incorporar els iogurts, la llet condensada i barrejar fins que quedi homogeni.
Abocar la mescla dins un motlle caramel·litzat i reservar a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
Desemmotllar, decorar i servir fresquet de nevera.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario