Ve de gust unes postres quan es fa règim, no? Doncs aquí teniu el braç de crema
que he menjat avui ( no tot, clar ! ) i que he tret del mètode Dukan, un régim
basat en proteïnes i verdures.
Per aprimar-se no hi ha massa secrets i al final, sempre és el mateix, la voluntat
de la persona combinada amb una dieta que sigui mitjanament atractiva i
que la faci duradora fins aconseguir arribar al pes previst.
I de moment, amb les receptes que em van proposant de fer, estic distreta i
animada a seguir.
Per sí us agrada, aquí teniu la recepta...
Ingredients per al braç de gitano:
3 ous
3 cullerades soperes de segó de civada
1 cullerada sopera de llet desnatada en pols
110 grams de iogurt tipus grec, 0% MG, de la marca Total ( al Corte Inglés )
1 cullerada sopera de maizena
½ sobre de llevat Royal o semblant ( uns 8 grams )
2 cullerades soperes d’edulcorant líquid
Per decorar: Colacao 0%
Ingredients per la crema:
2 fulles de gelatina
de litre de llet desnatada
2 rovells d’ou
1 cullerada sopera d’edulcorant en pols
1 cullerada sopera de maizena
½ branca de vainilla
Preparació:
1-Remulleu els fulls de gelatina en aigua freda.
2-Bulliu la llet amb la branca de vainilla oberta i rascades les llavors
deixant que arrenqui el bull 3 cops i deixeu reposar.
3-Barregeu en un bol els rovells, l’edulcorant i la maizena i afegiu la-Un cop feta, a
Ingredients per al braç de gitano:
3 ous
3 cullerades soperes de segó de civada
1 cullerada sopera de llet desnatada en pols
110 grams de iogurt tipus grec, 0% MG, de la marca Total ( al Corte Inglés )
1 cullerada sopera de maizena
½ sobre de llevat Royal o semblant ( uns 8 grams )
2 cullerades soperes d’edulcorant líquid
Per decorar: Colacao 0%
Ingredients per la crema:
2 fulles de gelatina
de litre de llet desnatada
2 rovells d’ou
1 cullerada sopera d’edulcorant en pols
1 cullerada sopera de maizena
½ branca de vainilla
Preparació:
1-Remulleu els fulls de gelatina en aigua freda.
2-Bulliu la llet amb la branca de vainilla oberta i rascades les llavors
deixant que arrenqui el bull 3 cops i deixeu reposar.
3-Barregeu en un bol els rovells, l’edulcorant i la maizena i afegiu la-Un cop feta, a
fegiu la gelatina hidratada i escorreguda i deixeu reposar a la nevera.
Ara feu el braç:
1-Traieu la safata que va dins el forn i que fareu servir per fer el braç i
Ara feu el braç:
1-Traieu la safata que va dins el forn i que fareu servir per fer el braç i
preescalfeu el forn a 160º.
2-Separeu les clares dels rovells. Dins un bol, barregeu els rovells i
2-Separeu les clares dels rovells. Dins un bol, barregeu els rovells i
el segó, després la llet descremada en pols, el iogurt grec 0%, la maizena,
el llevat i l’edulcorant. Tot ben barrejat.
3-Munteu les clares a punt de neu fort i barregeu amb compte amb la massa
3-Munteu les clares a punt de neu fort i barregeu amb compte amb la massa
anterior.
4-Cobriu la plàtera que va al forn amb paper de forn, esteneu la barreja
4-Cobriu la plàtera que va al forn amb paper de forn, esteneu la barreja
anterior per tota la plàtera i ho poseu al forn fins que estigui daurada, uns 15 minuts.
5-Traieu del forn, esteneu sobre de la massa un drap net humit i enrotlleu el braç
5-Traieu del forn, esteneu sobre de la massa un drap net humit i enrotlleu el braç
sobre el drap, desenganxant del paper i deixeu fins que quedi tebi.
6-Desenrotlleu i farciu amb la crema i enrotlleu.
7-Empolseu el braç amb el cocalao 0% o cacau desgreixat, talleu les puntes
6-Desenrotlleu i farciu amb la crema i enrotlleu.
7-Empolseu el braç amb el cocalao 0% o cacau desgreixat, talleu les puntes
perquè quedi més polit i talleu en braçets individuals en el moment de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario