domingo, 25 de abril de 2010

MARXA RACONS DE LA CONCA


Nou any, deixem enrera el 2009 i ja som de ple al 2010. Nous projectes, nous reptes, noves il·lusions i, parlant d'il·lusions, des del Club Ciclista Rocafort de Queralt, no hi ha res que ens faci més il·lusió que poder comptar amb tots vosaltres i poder-vos saludar el proper dia 25 d'abril en la nostra Marxa Racons de la Conca.XIVª Marxa Racons de la Conca
Us convidem un any més, a pedalar entre amics. Aquest any és per a nosaltres un any especial ja que fem quinze anys com a club esportiu.
A la catorzena marxa cicloesportiva Racons de la Concatrobareu tot el que els amants d'aquest esport, tan noble i sacrificat, podeu buscar: carreteres tranquil.les, paratges naturals encara no massificats, vistes espectaculars de la nostra comarca i, sobretot, l'estima i l'amabilitat de la nostra gent.
Aquells de vosaltres que vulgueu pujades dures i molta canya, us trobareu com a "peix a l'aigua". I aquells que no tingeu tanta marxa i volgueu gaudir d'un dia d'ambient ciclista al cent per cent, sense cap dubte ho trobareu.
Amic ciclista, t'esperem el dia 25 d'abril amb el mateix ànim que en les edicions passades i amb més il·lussió que mai.
Salutacions,     El President: Marià Martínez

No hay comentarios:

Publicar un comentario